Petri Skela 61, Vukovar
Dom za starije i nemoćneM A G N O L I J A
032 411 091

O DOMU - SMJEŠTAJ

Dom Magnolija je smješten u novoizgrađenom objektu ukupne površine 2500 m2, smješten je u mirnom dijelu naselja i dobro je prometno povezan sa glavnom državnom cestom D2 Vukovar - Ilok. Dom je izgrađen i opremljen prema visokim standardima kvalitete, sa energetskim certifikatom B razreda i jedan je od ukupno pet domova u Vukovarsko - srijemskoj županiji koji spadaju u kategoriju 'Ustanove', a ne udomiteljskih objekata. Smještaj je moguć u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim sobama i apartmanima, te stacionarni smještaj za osobe s potrebom povećane medicinske skrbi. Svaka soba ima vlastitu kupaonicu sa WC-om, koje je prilagođeno potrebama starijih osoba. Sve sobe imaju mogućnost priključenja televizora, telefona i interneta. Dom ima svoj vrt i prostor za boravak i rekreaciju korisnika na zraku 1000 m2.
Objekt sadrži pored soba za korisnike blagovaonu, višenamjenske prostore za druženja, terase, sobu za medicinsko osoblje, sobu za fizioterapeuta, sobu za liječničke preglede, ured uprave.

Mislim da nikada neću naći prave riječi zahvale za sve što činite za moju mamu. Hvala puno!

Anita Radenić

Nažalost, došli su dani kad ja više nisam mogao brinuti o mojim starim roditeljima zbog obaveza prema poslu i vlastitoj obitelji. Na sreću, u domu Magnolija je bilo mjesta. Od prvog trenutka osoblje doma je bilo nasmijano, ljubazno i susretljivo prema nama, ali mojim roditeljima nije bilo svejedno. Međutim nakon par dana kad smo došli u posjetu, sa osmijehom na licu su nam rekli da se osjećaju kao kod kuće. Svaka preporuka od nas!

Mario Lekić

Mamu smo, zbog njene bolesti i sticajem okolnosti, morali smjestiti u neki dom. Obilazili smo sve u okolici dok nismo došli do doma Magnolija. Kada smo ugledali taj ogroman kompleks nismo se predomišljali ni momenta. Mama je sad prezadovoljna brigom o njoj i odnosom prema njoj od strane i vlasnika i osoblja. Gospodine Marine, hvala Vam za sve što činite za moju mamu.

Jasna Prodanović

Dom Magnolija Rosa © 2021 Sva prava pridržana.